fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
2022

Sound of Europe Festival

12 EUNIC (European Union National Institutes for Culture) medlemmer har samarbejdet med Kadıköy og Ankara kommuner om at skabe en tredages udendørs musikfestival ‘Sound of Europe Festival’ med fokus på europæisk musik for et tyrkisk publikum. Festivalen samlede musikelskere i İstanbul Alan Kadıköy og Ankara Ahlatlıbel Atatürk Park i juni 2022 med et rigt udvalg af nye og fascinerende udvalg fra den europæiske musikscene.

 

Ved at bringe 12 forskellige musikgrupper fra Europa sammen med lokale kunstnere fra Tyrkiet på scenen, bidrog festivalen til etableringen af ​​en fælles platform for dialog og udveksling.

 

Det danske bidrag til festivalen var Yo Johnny med Arto Eriksen og hans partner Filip Zafirakos.

 

‘Sound of Europe Festival’ er den seneste indsats af EUNIC-medlemmerne i Istanbul og Ankara: Goethe-Institut Istanbul, Goethe-Institut Ankara, Ungarns ambassade i Ankara, Liszt Institute Hungarian Cultural Center Istanbul, Institut Français Istanbul, Institut Français Ankara, Konsulat General of Sweden Istanbul, Republikken Polens Ambassade i Ankara, Dansk Kulturinstitut Istanbul, Kongeriget Hollands Ambassade i Ankara & Kongeriget Hollands Generalkonsulat i Istanbul, Østrigsk Kulturkontor Istanbul, Østrigs Ambassade i Ankara, Italienske Ambassade i Ankara, Luxembourg Ambassade Ankara, og med deltagelse af Kadıköy Kommune og Çankaya Kommune.

 

Læs mere her