fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
2021

Culturecivic

CultureCIVIC er et EU-program, der drives af et konsortium bestående af Goethe-Institut Istanbul, Anadolu Kültür, Istanbul Foundation for Culture and Arts (IKSV), Institut Français de Turquie og Dansk Kulturinstitut i et samarbejde med den hollandske ambassade i Tyrkiet. Programmet sigter mod at fremme civilsamfundets engagement gennem kunst og kultur med en pulje på 3,5 mio euro.

CultureCIVIC skal involvere borgerne

Ambitionen er at nå ud over Tyrkiets kulturelle knudepunkter, så flere borgere bliver involveret i samfundet. Det skal være med udgangspunkt i temaer som borgerrettigheder, kulturel dialog, tolerance, ytringsfrihed og demokrati. Gennem 14 ansøgningsrunder i fire forskellige tilskudskategorier forventes det, at programmet vil finansiere over 200 projekter inden marts 2025.

 

Læs mere om programmet