fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
2021

Directed by Women Festival

I september 2021 deltog vi igen i “Directed by Women Festival” i Tyrkiet, som har til formål at styrke ligestillingen i kortfilmsektoren. Vi faciliterede filmvisninger af kvindelige instruktører fra Danmark. Filmene fokuserede på de sociale og kulturelle dilemmaer, som præger det danske samfund, bl.a. integration, interkulturel dialog, kvinderettigheder, ligestilling og psykologiske udfordringer. Derudover stod vi i spidsen for workshops med manuskriptforfatter og instruktør Tanne Sommer under temaet ”How to Pitch” under festivalen. De forskellige workshops blev til for at understøtte og lære kvindelige filminstruktører i begyndelsen af deres karriere, hvordan de pitcher deres filmidéer for at opnå støtte og engagement