fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
2020

Billboard Istanbul 2020

I samarbejde med den danske billedkunstner Hanne Lise Thomsen og design- og kommunikationsplatformen IN-BETWEEN bragte Dansk Kulturinstitut i Tyrkiet streetart-projektet BILLBOARD ISTANBUL 2020. Her overtog 115 tyrkiske, marokkanske og nordiske kvindelige samtidskunstnere byen med 15 millioner indbyggere billboards med nye fotografiske kunstværker. Værkerne fokuserede på køn, byrum og identitet.

BILLBOARD ISTANBUL – refleksioner om køn og ligestilling

Den internationale samling af værker blev en del af det daglige bybillede og igangsatte refleksioner om køn og ligestilling – både hos den enkelte betragter og på tværs af samfund og grænser. Projektet fik stor mediedækning og rækkevidde på sociale medier samt vakte interesse hos de tusinder af forbipasserende.

 

Læs mere om projektet