fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
27 · 10 · 2020

Landechefen for Brasilien er udnævnt

Pr. 1. januar 2021 tiltræder Anders Hentze officielt som landechef for Dansk Kulturinstitut i São Paulo.

 

Anders Hentze har arbejdet for Dansk Kulturinstitut siden 2012 og har fra 1. maj 2020 været konstitueret leder af afdelingen i Brasilien.

Med bl.a. byudvikling, bæredygtig madkultur og filmkunst som fokusområder, vil Anders Hentze fortsætte Dansk Kulturinstituts arbejde med at fremme og styrke interkulturel dialog og forståelse mellem Danmark og Brasilien.

 

“Det er en kæmpe glæde for mig at kunne bygge videre fremover på det fundament, der er skabt. Danmark og Brasilien har brug for hinanden som interkulturelle spejle til at se sig selv fra nye vinkler, og meget tyder på at Brasilien vil rykke tættere på Europa i de kommende år. Lige nu ser jeg rigtig meget frem til at komme på plads i São Paolo, så snart pandemien tillader det.”

 

Anders Hentze er uddannet som musiker fra Mannes College of Music (New York) og Rytmisk Musikkonservatorium og har tidligere undervist på bl.a. Helsingør Musikskole og MGK (Musikalsk Grundkursus).
Dansk Kulturinstituts afdeling i Brasilien åbnede i 2008, i 2020 flytter kulturinstituttet fra Rio de Janeiro til São Paulo.