fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
26 · 06 · 2018

Big Book Festival: The Female Planet

Forfatter Kristina Stoltz deltog i diskussioner om “The Female Planet” til Big Book Festival

 

 

Fra 22.-24. juni fandt Big Book Festival sted i Warszawa. Et af arrangementerne på festivalens tætpakkede program var “The female planet”, som samlede 10 kvindelige, europæiske forfattere til en rundbordsdiskussion om hvordan en verden styret af kvinder ville se ud.

 

DKI i Polen havde inviteret den danske forfatter Kristina Stoltz til at deltage i The Female Planet diskussionen, hvor hun både bidrog med sin professionelle og personlige indsigt i emnet. Stoltz debuterede som forfatter i 2000, og hun har siden udgivet digte, romaner, fortællinger og børnebøger. Yderligere er hun leder af skrivekurset på Johan Borups Højskole i København og jævnlig bidragyder til den norske avis Klassekampen.

 

Big Book Festival er en af Polens største og mest innovative festivaler for læsning og kunst. Den finder sted hver juni, hvor den over en weekend bringer forfattere fra 20 forskellige lande sammen. Festivalen bliver afviklet udendørs og på den måde smelter byrummet, litteraturen og menneskene sammen og nye måder at opleve litteratur opstår.

 

Big Book Festival er organiseret af „Kultura nie boli“ Fonden – en NGO der fremmer læsekultur. Fonden er et samarbejde mellem mere end 40 institutioner og firmaer og er delvist støttet af læserne selv.

 

Projektet var financieret med støtte fra Statens Kunstfond.