fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
15 · 12 · 2016

Hvordan er det at være far i dagens Kina?

Den sidste søndag for visningen af udstillingen ’Dads’ i Dansk Kulturcenter i Beijing var kinesiske familier inviteret til et debatarrangement om “det at være far”. 7 kinesiske fædre med vidt forskellige baggrunde og jobs gav deres personlige beretninger om det glædelige og udfordrende i at være far.

 

Moderatorer for eftermiddagens program var arkitekt Chen Shuyu fra Institute for Provocation og Tiange Bing, der er grundlægger af Beijing Paper Tiger Theater Studio.

 

Som en del af Dads-udstillingen har de besøgende i Centret kunne skrive om deres egne fædre og hænge beskrivelser op på centrets væg. Resultatet er blevet en collage af både kærlige og hårde meddelelser. Fælles for dem alle er en ligefrem beskrivelse af familieskæbner i alle deres facetter.

Læs mere om udstillingen Dads.

Fotos: Dansk Kulturcenter i Beijing.