fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
06 · 11 · 2016

Minsk: Northern Lights dokumentarfilm workshop om pitching

Unge hviderussiske filmstuderende var d. 27.-28. oktober inviteret til en workshop om pitching på Hvideruslands kunstakademi i Minsk. Workshoppen var arrangeret af Dansk Kulturinstitut i Estland, Letland og Litauen i samarbejde med producent og leder af festivalen Northern Lights Nordic Film, Volia Chajkouskaya.

 

“How to become an internationally agile documentarian” var titlen på workshoppen, der var opdelt i en teoretisk og en praktisk del. Den første dag indeholdt foredrag ved filmkonsulent Tue Steen Müller, producer Uldis Cekulis og DKIs institutleder Simon Drewsen Holmberg.

Andendagen bestod af gennemgang af de 12 filmprojekter samt vejledning til at formidle sine ideer i et kort ‘pitch’.

 

I foråret 2016 fandt den første Northern Lights Film Festival sted i Hviderusland. Læs om den her.

 

 

Fotos: Ihar Chyshchenia