fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
01 · 07 · 2016

Unge fra C:NTACT sommerskole om demokratiforståelse optræder på Lampa Conversation Festival

C:NTACT Teatret er inviteret til Letland for at lave en uges sommerskole med dokumentarteater for unge. Kernen i sommerskoleforløbet er demokratiforståelse – gennem teater, fortællinger, dans og sang har en gruppe af unge arbejdet med, hvad det betyder at have demokrati og finde eksempler på demokratiske principper i hverdagen og uddannelser.

 

Deltagere på sommerskolen i den lettiske by Skulte er 10 studerende fra forskellige dele af Letland og 2 danske studerende.

 

Sommerskolen kulminerer i 10 optrædener på “DOTS” scenen på LAMPA Conversation Festival i Cesis, den 2. juli kl. 10.

 

Efter forestillingerne inviteres publikum til at bidrage til en samtale om, hvordan man hver især oplever demokrati i hverdagen. Her vil være mulighed for at tale med de unge skuespillere og de andre publikummer.

 

Projektet er et samarbejde mellem Palidzesim.lvC:NTACT, Dansk Kulturinstitut i Estland, Letland og Litauen med støtte fra Nordisk Ministerråd, Ziemeļvalstu Birojs LatvijāAtea Global Services og Riga City Council.

 

Om LAMPA Conversation Festival i Cesis

LAMPA Conversation Festival inviterer mennesker til at deltage i samtaler, der leder til forståelse og accept af mangfoldighed, til lighed – hvor alle har ret til at blive hørt, til lyst og nysgerrighed efter at få mere viden

LAMPA Conversation Festival fejrer demokratisk kultur og tilbyder et åbent ‘rum’ for levende og øjenåbnende samtaler.