fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
19 · 06 · 2016

Museumsledere og kuratorer fra Polens største museer besøgte Københavnske museer

Museumsledere fra nogle af Polens største museer i Warszawa, Krakow og Poznań besøgte i juni måned Københavnske museer for at udveksle erfaringer med danske museer og påbegynde en dialog om fremtidige udstillingssamarbejder.

 

Polens største og velansete museer er samlet under et fælles hat – National Museums – og dækker tilsammen en omfattende samling af oldtidskunst, dekorativ kunst og kunsthåndværk, samt malerisamlinger med både polske og udenlandske kunstnere. Hvert år har de store museer hver især mellem 200.000 og 400.000 besøgende.

 

Besøgsprogrammet i København omfattede møder med ledere og kuratorer på Statens Museum for Kunst, Ny Carlsberg Glyptotek, Ordrupgaard, Den Hirschsprungske Samling,  Dansk Arkitekturcenter, Designmuseum Danmark og Louisiana.

 

Besøgsprogrammet var organiseret af Dansk Kulturinstitut i Polen i samarbejde med Adam Mickiewicz Institute, der hører under Polens Ministry of Culture and National Heritage.

 

Fotos: Dansk Kulturinstitut i Polen.​

 

 

 

 

 

Få de seneste nyheder
Sign up