fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
20 · 08 · 2021

Event på Kulturmødet: Når kunst bliver content

Igen i år deltog vi i Kulturmødet – det blev til to vigtige og relevante samtaler.

 

Zoom-koncerter, museumstur på Instagram, TikTok-kunst – hvad mon det næste bliver?

 

Pandemien har lært os alle at tænke i online formater. Imens Zoom og Teams er blevet hverdag i Danmark, buldrer teknologien frem i øst – ikke sjældent i formater og konfigurationer, der stadig er ukendte på vores breddegrader.

 

Fredag den 20. august var kulturjournalist og popcastvært Lucia Odoom moderator for en spændende og aktuel talk om, hvordan den voksende digitalisering påvirker kunsten og kulturen i nogle af de lande, hvor vi er til stede.

 

I panelet havde vi tre af vores institutledere: Eric Messerschmidt, Henriette Borg Reinholdt og Füsun Alan Eriksen. De gav os et indblik i den digitale udvikling i henholdsvis Kina, Rusland og Tyrkiet – og hvilken effekt digitaliseringen har på kunsten og kulturen i landene.

 

Se zoom-talken her:

Når kunst bliver content
– digitale tendenser på den internationale kulturscene