fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
17 · 08 · 2017

Forfatter Peter Høegs første besøg i Rusland

Den anerkendte forfatter Peter Høeg gæster for første gang Rusland, hvor han vil møde læsere og de russiske medier i Skt. Petersborg.

 

Dansk Kulturinstitut i Rusland er glade for, i samarbejde med Det Danske Generalkonsulat i Skt. Petersborg, at det er lykkedes at få den danske forfatter på besøg i september, hvor Høeg sammen med sin russiske oversætter Elena Krasnova vil møde sine russiske læsere og journalister ved et forfatterarrangement den 3. september på Erarta museet.

 

Peter Høeg (1957) blev verdensberømt med romanen “Frøken Smillas fornemmelse for sne” fra 1992. Høegs udgivelser er oversat til mere end 30 sprog, inklusiv russisk, og solgt i millioner af eksemplarer. Siden sit gennembrud på den internationale scene har Høegs forfatterskab ofte været omtalt som i slægtskab med andre berømte danske forfattere som H.C. Andersen, Karen Blixen og Søren Kirkegaard. Peter Høeg fugurere som en af de ti mest oversatte danske forfattere.

 

Selvom han er en af de største danske forfattere i moderne tid, bliver Høeg anset som en meget diskret og lidt mystisk forfatter, og han er sjældent i mediernes søgelys. Derfor er Peter Høegs besøg i Skt. Petersborg en unik mulighed for at møde forfatteren, hvor end i verden man kommer fra.

 

Find link til  billetter her

 

For spørgsmål kontakt:

 

Dansk Kulturinstitut

Nab. Reki Mojki 42, of. 38

191186 Skt. Petersborg

T 007 812 571 7466

F 007 812 571 7047

dki@danishculture.ru