fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
02 · 07 · 2017

Dansk/tysk/fransk litteraturmøde under Vild Med ORD i Aarhus

Under litteraturfestivalen Vild med ORD, blev der afholdt samtalearrangement i forbindelse med udvekslingsprogrammet Texte|Tekst. Texte|Tekst er et samarbejde mellem Dansk Kulturinstitut, Dansk Forfatterforening, Goethe-Institut Dänemark, Institut Franҫais og Dansk-Tysk Selskab, der skal understøtte oversættelse og udgivelse af en række forfattere fra Danmark, Tyskland og Frankrig, i de respektive lande. Samtalen fandt sted 21. maj, med deltagelse af forfatterne Emma Braslavsky (GE) og Luc Lang (FR), som talte med og blev oversat af henholdsvis Steen Bille (forfatter og journalist) og Steen Bille Jørgensen (lektor ved Aarhus Universitet). DKI i Bruxelles havde bidraget til at arrangementet kunne finde sted.

 

http://danskforfatterforening.dk/blog/dansk-tysk-fransk-litteratur-moedes-nye-laesere-kommer/