fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
23 · 06 · 2017

Art is comic: HuskMitNavn på MIMA museum i Bruxelles

Den danske kunstner HuskMitNavn kan lige nu ses på udstillingen Art is comic på museet MIMA i Bruxelles.

 

HuskMitNavn er billedkunstner med en pluralistisk tilgang til kunst, og arbejder i mange medier både som billedkunstner, tegner og designer med afsæt i gadekunst og graffiti. Med sin karakteristiske og humoristiske streg giver han et kontroversielt syn på det moderne liv, politik og reklamebranchen.  HuskMitNavn har de seneste 15 år flittigt udstillet både i ind-og udland blandt andet på ARos, Statens Museum for Kunst samt stået for udsmykningen af Biblioteket og Kulturhuset i Københavns Nordvest-kvarter.

HuskMitNavn: Policeman with Lighter, 2010

Art is Comic

På udstillingen Art is comic kan man se HuskMitNavns karakteristiske tegneserieagtige figurer. Kunstneren har samtidig udforsket og leget med loftet i udstillingsrummet, som er et stort freskomaleri, der giver den besøgende illusionen om et rumskib, der lander på jorden.

 

Art is comic er den tredje udstilling på MIMA, hvor 7 forskellige kunstnere udstiller. De udfordrer alle de traditionelle kunstneriske kategorier med en stærk humoristisk stil. De er: Brecht Vanderbroucke, duoen Mon Colonel & Spit, Brecht Evens, Jean Julien, Joan Cornellà og HuskMitNavn.

 

HuskMitNavns bidrag til udstillingen er støttet af Statens Kunstfond.