fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
18 · 11 · 2016

Cyklistforbundet gæster Nordic Focus Festival i Gdansk

Cykling er en indgroet del af den danske DNA. Man oplever dette, ligegyldigt hvor man tager hen i landet men specielt i København, hvor 65 % af alle ture til arbejde eller uddannelse er på cykel. Stefan M. Rasmussen fra Cyklistforbundet vil på festivalen Nordic Focus fra d. 24. til d. 27. november i Gdansk præsentere en række eksempler og metoder fra seneste cykelprojekter introduceret i København og Århus – også fra et politisk synspunkt. Hans hovedpointe er, at infrastruktur spiller en vigtig rolle i at promovere cykling, men også kommunikation er et central punkt.

 

Efter præsentationen vil Stefan M. Rasmussen sammen med dr. Piotr Kuropatwiński (tidligere vicepræsident i Europæisk Cykelunion) og Krzysztof Perycz-Szczepańsk (Department of Active Mobility of the Municipal Office of Gdansk) deltage i en paneldebat: Promoting bicycle in the city as an important tool for shaping mobility.

 

Promoting bicycle in the city as an important tool for shaping mobility.

26. november 2016, 13:00-14:00

Theater Hall, Faculty of Modern Languages and Literatures, the University of Gdansk

ul. Wita Stwosza 51, Gdansk

Præsentationen er på engelsk men vil også blive oversat til polsk.

GRATIS ADGANG

 

Promoting bicycle in the city as an important tool for shaping mobility

26. november 2016, 14:00-15:30

Theater Hall, Faculty of Modern Languages and Literatures, the University of Gdansk

ul. Wita Stwosza 51, Gdansk

Paneldebatten er på polsk.

GRATIS ADGANG

 

Nordic Focus Festival

Nordic Focus Festival fokuserer på nordisk kultur i 4 dage, hvor man kan lære mere om kulturen og samfundet i Sverige, Norge, Island, Finland og Danmark. Alle kan deltage, og programmet indeholder bl.a. filmvisninger, foredrag og paneldebatter samt udstillinger og workshops. Se det komplette program her

 

Partner: Department of Active Mobility of the Municipal Office in Gdansk

 

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Dansk Kulturinstitut i Warszawa

tlf. (22) 621 11 20

dik@dik.org.pl