fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
26 · 10 · 2016

Ny “ungescene” ved det russiske Forum for Strategic Planning in Regions and Cities

26 oktober inviteres unge i Skt. Petersborg til den første “ungescene” under det 11. russiske forum for “Strategic Planning in the Regions and Cities of Russia”.

 

De unges betydning for udviklingen i byer og regioner er et af temaerne for dagens program på de unges scene, som vil præsentere ledere af ungdomsbevægelser og organisationer i Skt. Petersborg, fra flere russiske regioner og fra udlandet.

 

Et andet tema, der vil blive diskuteret er de aktuelle udfordringer for at sammenkæde både økonomiske, samfundsmæssige og økologiske aspekter i strategier for udvikling i byer og regioner.

 

Det er første gang, der bliver arrangeret en scene for de unge med et eget program i tilknytning til det store forum. Programmet herfor er organiseret i et samarbejde mellem ICSER Leontief Centre, Dansk Kulturinstitut i Rusland, Youth Governments Association of the Russian Federation, St. Petersburg Youth College og Skt. Petersborgs Polytekniske Universitet.

 

Blandt talerne er kunstner og grundlægger af CO2 Green Drive-projektet Jacob Fuglsang Mikkelsen, Ingeniør i Region Hovedstaden Simon Solvason, og Øystein Rø, der er partner i det norske arkitektfirma Transborder Studio.

 

Læs mere her.

Trafikingeniør Simon Solvason fra Region Hovedstaden; kunstner Jacob Fuglsang Mikkelsen; arkitekt Øystein Rø fra Transborder Studio