fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
10 · 10 · 2016

ArtLab: Artist Talk med Clara Valente (BRA) og Michael Blicher (KutiMangoes + Astro Buddha Agogo)

Artlab artist talk onsdag d. 12. oktober, kl. 15-18:

Brug dit ”udestudie” til at fange musikken der, hvor den opstår. Med din laptop i bagagen har du mulighed for at indspille dine internationale samarbejder med kunstnere i hele verden.

 

Mød den brasilianske sangerinde Clara Valente, hendes producer Gui Gautreaux og danske Michael Blicher (KutiMangoes + Astro Buddha Agogo) til en inspirerende artist talk om at lave musik i hele verden. Om at skabe musikken sammen og om at få professionelle indspilninger med hjem. Se deres live- og studiesetup og få gode idéer til dit næste roadtrip.

 

Tid/sted:
Artlab/DMF, Sankt Hans Torv 26, 3.sal, onsdag d.12/10 kl.15-18

Tilmelding: Send mail til pp@dmf.dk senest tirsdag d.11.10.

https://www.facebook.com/events/191267884634244/

 

Clara Valente er brasiliansk singer-songwriter og pianist, hvis debutalbum “Mil Coisas” fra 2014 blev udråbt som et af årets bedste album i Brasilien. Siden har hun optrådt i stort set hele Brasilien, Argentina, USA og Europa, både på velrenommerede klubber og festivaler, fx SXSW 2016.

Hendes live-setup består udover hende selv på sang og klaver af Gui Gautreaux på laptop og percussion samt Mauricio Pacheco på guitar og vokal.

 

 

Musical Bridges

Clara Valente er inviteret til Danmark for at indspille og optræde sammen med Astro Buddha Agogo. Det musikalske rendez vous mellem nogle af de bedste musikere i Danmark og Brasilien er skabt under Dansk Kulturinstitut i Brasiliens vinger i samarbejde med den brasilianske producer Mauricio Pacheco.

 

Det overordnede projekt hedder Musical Bridges og var tidligere på året med til at skabe samarbejdet mellem guitarist Jakob Bro og den brasilianske komponist og sanger Daniel Jobim. Den dansk-brasilianske dup spillede koncert i den danske pavillon på Ipanemastranden i Rio de Janerio under OL, og efterfølgende på jazzfestival i Sao Paulo.

 

 

Lyt til Clara Valente:

www.claravalente.com/br

 

 

Michael Blicher, saxofonist, komponist. Turnerer verden rundt med sine tre bands: Orgeltrioen Blicher, Hemmer, Gadd; Soul/jazz-bandet Astro Buddha Agogo samt afro/jazz-bandet The KutiMangoes. Senest har han sammen med The KutieMangoes turneret og indspillet i Vestafrika.www.michaelblicher.dk

 

Astro Buddha Agogo deltog i 20154 Dansk Kulturinstitut i Brasiliens projekt Dinamica Dinamarquesa og spillede koncerter på jazzfestivaler i Sao Paulo og Rio de Janeiro.

 

Læs mere om Dinamica Dinamarquesa her (mest på portugisisk)