fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
01 · 08 · 2016

Skiltemaler Jakob Engberg Petersen inviteret til ny typografifestival i Skt. Petersborg

En nyetableret international designfestival for typografi finder sted i St. Petersborg d. 6.-7. august 2016. Festivalen Typetersburg fortsætter dialogen fra den internationale ATypl 08 St Petersburg, som fandt sted i 2008.

 

Som dansk islæt i festivalen, har Dansk Kulturinstitut i Rusland inviteret skiltemaler og designer Jakob Engberg Petersen fra Copenhagen Signs til at give 2 workshops d. 4. og 5. august om håndmalet typografisk design til skilte, logoer osv., samt d. 6. august at give en præsentation af sit arbejde.

 

Den 2-dages festival har deltagelse af både designere og tegnestuer fra Rusland, Finland og Danmark. Festivalen håber, at blive et fast element i det professionelle og internationale designmiljø i St. Petersburg og være et slags spirebed for udbredelsen af skriftkultur verden over.

 

Læs mere om Typetersburg

 

Fotos: Copenhagen Signs