fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
21 · 06 · 2016

HKH Prinsesse Benedikte på besøg i Kulturcentret i 798 Arts District

Fredag d. 17. juni fik Dansk Kulturcenter i Beijing besøg af HKH Prinsesse Benedikte, som den første kongelige gæst i Centret i 798 Arts District.
Prinsessen udtrykte begejstring for SLAs udstilling og var imponeret over den poetiske måde, hvorpå fyrretræerne er anbragt i Kulturcentrets rum og fortalte, hvorledes de ledte hendes tanker hen på hendes mor, afdøde Dronning Ingrids berømte haveindretninger i de danske kongeslotte.

 

HKH Prinsesse Benedikte udtrykte stor glæde over, at Danmark har valgt at placere sit Kulturcenter i et område som 798, fordi det giver mulighed for at føre samtale med både kinesiske kunstnere og almindelige mennesker.

 

Efterfølgende blev Prinsessen vist rundt i nogle af 798’s store gallerier og afslutningsvis havde Centrets medarbejdere frokost med hende.

Få de seneste nyheder
Sign up