fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
12 · 05 · 2016

Over 60.700 besøgte udstilling på Dansk Kulturcenter i Beijing

Udstillingen ‘The Weather Diaries’, som viser værker af den amerikanske/australske duo Cooper & Gorfer har været en stor succes i Beijing, hvor over 60.700 besøgende er gået igennem dørene ved Dansk Kulturinstitut. Udstillingen åbnede d. 26 marts og sluttede søndag d. 22 maj.

 

Kinas officielle hjemmeside www.china.org.cn, der har et sted mellem 20-120 mio. læsere, gav en flot omtale af Dansk Kulturcenter i Beijing i anledning af, at centret i fredags åbnede udstillingen Our Arctic Future sammen med Den danske ambassade i Kina. Læs interviewet med direktør for Centret, Eric Messerschmidt og Lars Bo Larsen fra Den danske ambassade i Kina.

 

Udstillingen Our Arctic Future formidler naturen i de arktiske egne og klimaændringernes påvirkning.

Eric Messerschmidt

Læs artiklen her 

Også China Daily bringer en artikel om udstillingerne. Her kan du læse deres omtale af udstillingerne The Weather Diaries og Our Arctic Future