fbpx
Du besøger nu Dansk Kulturinstitut i Danmark  Opdag DKI globalt Created with Sketch.
11 · 04 · 2016

Warszawa arrangerer besøgsprogram for forlæggere

 

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur inviterer danske forlæggere og agenter, der sælger rettigheder til danske værker, til Warszawa. Besøgsprogrammet er arrangeret i samarbejde med Det Danske Kulturinstitut og hensigten er at skabe netværk til polske forlag og udbrede danske litteratur på det polske marked.

 

Turen bliver arrangeret som led i Projektstøtteudvalgets arbejde med litteratureksport og som opfølgning på udvalgets tildeling af Den Danske Oversætterpris til det polske sprogområde i 2014.

 

Besøget foregår den 21. – 22. juni og der er frist på ansøgninger d. 13 april. Der er et begrænset antal pladser, og der skal sendes en kort motiveret ansøgning til Slots- og Kulturstyrelsen, Anders Mejlbjerg, anm@slks.dk.

 

Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af forlaget eller agenturet på engelsk (max 10 linjer). Forlag eller agenturer, der repræsenterer et bredere udvalg af skønlitterære titler, prioriteres.

 

Læs mere om turen her