fbpx
You are now visiting Danish Cultural Institute in Denmark.  See where else we work Created with Sketch.
DA/EN
07 · 09 · 2018

CEO for Danish Cultural Institute

Job Advertisement

 

Direktør

 

Dansk Kulturinstitut (DKI) søger en direktør, der med nye øjne på DKI vil være med til at skubbe til vante forestillinger, om hvad kunst og kultur kan, og arbejde globalt for fundamentale værdier som ytringsfrihed og demokrati og dermed også for Danmarks langsigtede interesser.

 

Dansk Kulturinstitut er en selvejende institution med egen bestyrelse. DKI har siden 1940 arbejdet for at skabe gensidig forståelse mellem mennesker. DKI har kontor i København og institutter i Belgien, Brasilien, Kina, Letland, Polen og Rusland og fra efteråret også i Indien. DKI har projekter i 18 lande og gennemfører pop-up aktiviteter i andre lande – i 2017 i Hviderusland, Sydafrika, Chile og Tyrkiet.

 

DKI er en velfungerende institution kendetegnet af meget dedikerede og engagerede medarbejdere og af – gennem et meget stort aktivitetsniveau – at nå rigtig mange mennesker i mange forskellige lande. DKI har i 2017 fået ny bestyrelsesformand, og den nye bestyrelse arbejder – med afsæt i instituttets strategiske grundlag – for at styrke indsatserne på nutidens store dagsordener, der er knyttet til vores demokratiske værdier og de globale verdensmål for 2030. Det er hovedopgaven for den nye direktør at rådgive bestyrelsen i denne proces.

 

Direktøren skal sikre klar relevans af DKI’s aktiviteter; DKI skal gøre en forskel ”på kanten”, hvor kunsten og kulturen er afgørende, og hvor de fundamentale værdier er under pres. Direktøren skal også synliggøre DKI i Danmark og styrke DKI’s økonomi ved at forbedre relationer til instituttets finansielle partnere.

 

Du kan læse mere om DKI på www.danishculture.com og se uddybende materiale, herunder strategi og personprofil, på www.genitor.dk.

 

Ring til partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen 3141 0563 eller til bestyrelsesformand Carsten Haurum 2027 7981, hvis du ønsker en fortrolig drøftelse om jobbet.

Søg stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2018.

 

Hent stillingsopslag

Hent personprofil

 

Dansk Kulturinstituts strategi 2017-20

Tillæg til DKI strategi_2018

 

Find DKIs Årsrapporter